Wednesday, 19 December 2012

20.12.2012 :D

whoooo , tarikh cunnn punyaaaa .... 20.12.2012 , tu tarikh lawaa punyaaaaa...hehheheehhee.....lepaih nih mna ada dah....lgi satu yg haritu 12.12.12....lgi cunn ..saheh bayak jugak kenduri hari ni...untunglah pasangan tuu nooo..apapun....Congrate for them ...:D

urusetia time cuti! :D

oke2 , lama tak tulis blog niee...rindu mmbuak2 org kata ...cooihhhh!!hahaha
naa habq ni , haritu kan..kan...kan...aQ n kengkawan d'ajak oleh ckgu jadi urusetia bola tmpaq.....so , kami terima lah kan...apa lgi drpd dok umh tak buat paaa , baik p kolah....dah la dpat duit plak tu kan...whaaa syokkk koddd...then , nak tau kami buat kja paa??..kami just kena kutip bola n jadi score board jaaaa....yesssss!!...makn org bg , sometimes kna p mkn sndiri la..tapi elaun depa bgi...mmg best arghhh , mcm dok hotel  tuuuu , wlaupun nginap kat blik sakit jaa kan....
haaaaa ,,lagi satu ada tajaan milooo ohh , dapat bju milo 2 pasang .haha milo free pagi2...smpai ingat time mlo tu mai , punya la nak mnum milo free...JIMAT lakatakannnn...hehhheheehe
btw , *aQ memang terkenal dgn perangai jimat aku nie.....warisan mak aku kod..hehhe sorry mama.
dia , yg best nya sebab , kmi pi ramai2 tau , ngn kawan2...pastu habeh kja buleh blik then pi kluaq mkan....n buat laaa padia kmi nka buat...
ckgu pesannn "hmpa masuk blik jgn lewat sgt mlam2" ...so, kami pon ok laaa...hritu dan lagi pi tengok wayang.....cerita Lgenda Budak Setan 2 ......wuuuuuuuuuuuuu ,, soo beesttttt habaqqqqmai...sedih siott...smpai *mengalirrairmataku...kuang2....hehehehe , hri nak blik tu , pkat2 kemaih bilik yg slerak tabak tu...hahhahahahaaaa....oke daaa . A !

ohh my God !

time2 cuti niii....asyik bina badan jeaa..hadoiiii susah btui nak kawai....lain la kalau posa kannn ...mmg dh tetap tok leh makan....hurmmmm.....by the way , haritu dah lama sgt *bercuti* ....aQ coba2 la timbang berat badan kannn....masyaAllah.....naik 5 kelooooo garam...!! wuushhhhh!
sejak drpd kejadian ituh , cewwahhh......aq pon ketaq2 la jugak bla nak mkan tu...tapi......dok makan tera tu jugak....then , start pada smalam2 , aku joging2 kat luaq umah tu....pimai2..@macam tokmid buat kat kami bila training bola tmpaq ....haaahhhh , taktau laa nak trun bopa..?? hehhhh...janji aQ usha jgak wlaupun ckit kan...harini....lenguh habeh badan akuhh...tu la..cuti lama tak senaman tiap2 hari , mai2 lari teruih....gilaaaa laah!...ohhhhhh A!