Wednesday, 19 December 2012

urusetia time cuti! :D

oke2 , lama tak tulis blog niee...rindu mmbuak2 org kata ...cooihhhh!!hahaha
naa habq ni , haritu kan..kan...kan...aQ n kengkawan d'ajak oleh ckgu jadi urusetia bola tmpaq.....so , kami terima lah kan...apa lgi drpd dok umh tak buat paaa , baik p kolah....dah la dpat duit plak tu kan...whaaa syokkk koddd...then , nak tau kami buat kja paa??..kami just kena kutip bola n jadi score board jaaaa....yesssss!!...makn org bg , sometimes kna p mkn sndiri la..tapi elaun depa bgi...mmg best arghhh , mcm dok hotel  tuuuu , wlaupun nginap kat blik sakit jaa kan....
haaaaa ,,lagi satu ada tajaan milooo ohh , dapat bju milo 2 pasang .haha milo free pagi2...smpai ingat time mlo tu mai , punya la nak mnum milo free...JIMAT lakatakannnn...hehhheheehe
btw , *aQ memang terkenal dgn perangai jimat aku nie.....warisan mak aku kod..hehhe sorry mama.
dia , yg best nya sebab , kmi pi ramai2 tau , ngn kawan2...pastu habeh kja buleh blik then pi kluaq mkan....n buat laaa padia kmi nka buat...
ckgu pesannn "hmpa masuk blik jgn lewat sgt mlam2" ...so, kami pon ok laaa...hritu dan lagi pi tengok wayang.....cerita Lgenda Budak Setan 2 ......wuuuuuuuuuuuuu ,, soo beesttttt habaqqqqmai...sedih siott...smpai *mengalirrairmataku...kuang2....hehehehe , hri nak blik tu , pkat2 kemaih bilik yg slerak tabak tu...hahhahahahaaaa....oke daaa . A !

No comments:

Post a Comment