Tuesday, 24 December 2013

study time exam SPM .

pergghhh...nak kta study teruk sgt n btui2 tu xdaa la sgt...tp yg pasti tu...tudiaaa tidoq pkui 5 laaa 5.30 pagi laa....lpas tuu tdoq sat...bru bgun subuh....hehhe..jgn risau laa..yg pasti nya time exam tu x mngntuk punnn...tau pasai pa .? sebabbbb......lepas blik exam tu....naahhhh tidoqq terusss smpai pkul 6.3o...smpai ptg laa....exam pling lewat hbes pkui 4 ka 3.30 tah..... lupa dah...yg psti nya...hushhhh x tw la ap yg aq bc...tp mmg x puass la study las minute niii..sbb x dan nk hbes kan...tp utk aq ja la...xtaw la klaw org yg mmg cpat tgkap ssuatu tu..mgkin akan cpat pham lgi kot....hummmmmm....

Sunday, 2 June 2013

before heading to Padang , Indonesia

ohhhh....x sabaq nyaaa nk pi sana... dari smalam start packing barang....cari nu cari ni....blalalalaala.......baju , ok dah , seluaq , okdah,....bla3 tdung laa......btw , bwak slndang ja..tak payah nak kedut2 tak payah la payah2 nak iron...simple.! klw bwk tdung bawang jdi la cam taun lepas2...nak iron pun kna bayaq, dah la iron macam tak je...What the??!~sabor aje looo....taun ni dah reti dah nak pi bjalan..ahahhaha...(retila sgt kan?)hmmmhhh, pehtu nak bwk kemre kakak(DSLR)...tanya punya tya ., dy kata xdak memory kad pulak.....cari punya cari...last2 x jumpak2....hummmm , aQ pun bwak laaa kemre kecik abah tu....xpa la jnji kemre...Tpi msalah nya skarang kemre tu asyik buat hal la pulak...bila on , dy ckap ''lens error , restart the camera '' oh my........sabaq ja la...bila dah on gmbaq jdi blur habeh coZ lens dy rosak....abah kata guna pi laa skit2....jadi laa....ok....aq pun p la caj bteri apa smuaa....siap buh lam beg..tgk la apa nak jadi hari ni...n satgi n esok n lusa n tulat n tungging...........mintak2 dy x buat hal lama2 laaa.......beg...ok ckap psal beg mama suruh bwak beg monkey ...hahahaha , sbnaqnya beg tu ok je , corak dya ja yg mon key tu...beg tu buleh buh brg time nak blik nnti mama kta,....ok mama !...pstu bwk beg galas stu hbuan bubuh mkann time duk dlam bas....beg tepi buh dmpet , pasport , n kprluan lain....ahhhh , pasai kasut plak...adoyaiii smpai LCCT nnti kna salin pkai bju oren asrma...dgn ksut brtutup , aQ mmg tekad dah la nak hntam pkai ksut sport ja...nasib la ada kwan aku yg baik hati ni nk sponsorkn ksut dy....thanks kawan..---IPAH ...hhehehehehe

Saturday, 19 January 2013

''kami buddiez , kami takkan terpisah" ;D

ohhhh , taun 2013 , jadi lagi rancangan nak buat barbeque atw lebih dkenali sbagai BBQ nih..hehe berbakubaku plak dah yer...hmm , hehhehheheh...iiisyokkk naaaaa....kali ni buat kat umah tokwan tikah plak...ayam pon kami bakaq , daging pon kmi bakaq, ...dan tidak lupa kepada sosej yg turut dibakar..hummm veqyveqy delicious lah...apapun thanks la kat femly tikah an an an .... susah payah dok buat suma2 nih...dah lah masak tmbah plak ngan rojak la , mee la..hum...takpa.."kami , macam mana pon takpa..." ..''kami buddiez , kami takkan terpisah"hehehe(ketawasopan)...hope taun depan bleh bwt lagi wlwpun smua dh hbeh spm..tapi tetap buleh jumpak kan kan kan..? terima kaseh gak kat tikah-->tuan rumah..atau tour guard kami..hehe bwak pi jlan2 pasaq malam la kann..hehe...trima kasih atas segala layanan mesra anda..:D