Sunday, 2 June 2013

before heading to Padang , Indonesia

ohhhh....x sabaq nyaaa nk pi sana... dari smalam start packing barang....cari nu cari ni....blalalalaala.......baju , ok dah , seluaq , okdah,....bla3 tdung laa......btw , bwak slndang ja..tak payah nak kedut2 tak payah la payah2 nak iron...simple.! klw bwk tdung bawang jdi la cam taun lepas2...nak iron pun kna bayaq, dah la iron macam tak je...What the??!~sabor aje looo....taun ni dah reti dah nak pi bjalan..ahahhaha...(retila sgt kan?)hmmmhhh, pehtu nak bwk kemre kakak(DSLR)...tanya punya tya ., dy kata xdak memory kad pulak.....cari punya cari...last2 x jumpak2....hummmm , aQ pun bwak laaa kemre kecik abah tu....xpa la jnji kemre...Tpi msalah nya skarang kemre tu asyik buat hal la pulak...bila on , dy ckap ''lens error , restart the camera '' oh my........sabaq ja la...bila dah on gmbaq jdi blur habeh coZ lens dy rosak....abah kata guna pi laa skit2....jadi laa....ok....aq pun p la caj bteri apa smuaa....siap buh lam beg..tgk la apa nak jadi hari ni...n satgi n esok n lusa n tulat n tungging...........mintak2 dy x buat hal lama2 laaa.......beg...ok ckap psal beg mama suruh bwak beg monkey ...hahahaha , sbnaqnya beg tu ok je , corak dya ja yg mon key tu...beg tu buleh buh brg time nak blik nnti mama kta,....ok mama !...pstu bwk beg galas stu hbuan bubuh mkann time duk dlam bas....beg tepi buh dmpet , pasport , n kprluan lain....ahhhh , pasai kasut plak...adoyaiii smpai LCCT nnti kna salin pkai bju oren asrma...dgn ksut brtutup , aQ mmg tekad dah la nak hntam pkai ksut sport ja...nasib la ada kwan aku yg baik hati ni nk sponsorkn ksut dy....thanks kawan..---IPAH ...hhehehehehe

2 comments:

  1. done follow sini no. 26
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete