Thursday, 22 May 2014

Persedian pi matrik pineng (KMPP)

okeh..mind set aq adalah nak pi mengajii!! ok?? any problemm?? ok..find..tinggal nak beli barang2 keperluan ja..tu pun ikut kemampuan la..barang2 makanan tu penting haha..kot2 koperasi sana tu mesti mahal pya la..baik beli siap2,then buku nota ka,pen2 alat2 tuliss semua,pastu cadar,srung bntal...n keperluan2 lain..yang paling penting tuuu pakaian laa kan..hahahha,klaw dak tu jenuh meminjam pulak stgi..al maklumlaaaa,daftar 26 haribulan 5 nii..hahaah nak dekat dah tu kan...?.aq set nak bawak dlam 6 pasang ja dluu nnti2 tu blik rumah ambik yg len pulakk kan..haha bju kurung aku pun tggu raya ja nak beli..bukannya byak sgttt..hehehee..ada kwan aku ayh dy dh jnji nk blikn laptop utk p sna..wahh aq tumpang bahagia sekadar MENDENGARNYa..haha...aq x mmpu lagi la smpai mcm tu..lgipun ayh aq x penah pun janji pa2,nk blikan apa2..hmm xpaa..xkisah..yg pnting kali ni aq nak tnjuk aq pun boleh brjaya mcm org lain...okeyhh fightinggg!!semoga urusan aku nnti semua nya berjalan dgn lncarr,dapat roomates yg baik2,rezeki yg luass,lecturer yg baik hati...aminnnn..sapa2 yg ada terbaca post or entry ni..tolong2 doaakan aku n rakan2 sprjuangan yaa..thank youu...muahh. :D :D :D :* : *

2 comments:

  1. salam :)

    good luck adik dapat masuk KMPP ! hee

    akak budak USM so kalau lpsni nak tnya psl USM ke bole je pegi blog akk :)

    all the best kat KMPP. Raaaaamai kawan akk ckp KMPP best. Hihi

    ReplyDelete