Thursday, 22 May 2014

RESULT MATRIK ?

ohh...actually aku tgh berada dalam program latihan khidmat negara(PLKN) time batch 1996 tgh busy dok cek sana sini dpt matrik or form six...hmmm...aku?? satt2..aq dapat plkn dekat ja dgn rumahku syurgaku,hanya stone throw away ahahaa...dekat kem sintok,UUM,kedah ja..dalam 10-15 minit ja smpai..okey,btw henset kami akan di beri smula pda hri kmis n pulangkan blik hri sbtu..so,wktu dpat tu pulun2 beratuq..*aku tak la mcmtu..haha bukan apa dah besa duk asrama 5 taun beb...so rileks la sikit,tak kalut sgt..so,aq thanks thanks a lot kat family aku n frens2 aq yg ambik berat pasai aku..especially sahabat2 ku..ex smj la kan..wahhh siap bgtw aq dpt mna,tlong cekkan kat aku lgi..huhuu.terharu gitu hhahaha...oke..tup2 mesej msuk,'afif,hg dapat matrik pulau pinang,wuahahhahaa..perasaan time agak best laa sebab aq memeng takmau pi fom6 ntah la pasai paa..mmg aku agak tak berminat laa..hewhew..so,aku tengkiu2 la kt dia coz tulong cek..credit to mila sygss..

thenn,aq pun mintak la untuk buat penangguhan plkn..sebab apa??mybe hmpa smua trtya2 awat tangguh??nnti kna pi plkn time dh tua?hahaa..oke aq jawab ni..ada aku kesah ?? hahahahaahaa....actually aq x rsa pun aq akn p pulak lpas n cos .klw msuk mtrik,mmg budak mtrik dbri jminan dah utk msuk U lpas tu..then,msuk U buat degree dlm 3-4 tahun..pastu hbis degree dlam 23 or 22 tahun..then xmau smbung master ka??takmau kawin ka?? hahahaa...ohh actually,bgi yg dh kwin tu mmg  xyah p plkn dah,jenuh laa nak usung anak pi saana pi sini kan?jhahahahahaha,...so yg penting rileks..aq rasa aku tak kisah kot kalau kena pi plkn lagi sebab PLKN memang BESTTT GILAAA... hahahaha.seriesly tapi ikut orang jugak la kan..kalau yg memng tak suka tu tak suka smpai ke sudah la..hehe kita kena enjoy duduk kat mna pun yg penting jaga diri kita n ingat asal usul k. :D

No comments:

Post a Comment